Vardag igen

God morgon måndag!
Här börjar vi vardagen igen efter en veckas semester. Ledighet tillsammans blir lätt slapphet i kosten och det tycker jag man får ta. En kryssning med god mat och vin, helg hela veckan och det blev ändå minus på vågen under morgonens invägning. Minus tre hekto, vilket jag är nöjd med. Den här veckan är dock en vanlig vecka vilket innebär bättre koll. Jag har två corepass och en barnvagnspromenad inbokade så detta ska nog gå fint. Hittills har jag tappat drygt 2 kilo och fortstätter jag i samma takt kommer jag vara i mål lagom till nästa semesterperiod i mitten på juli, men jag har officiell målgång 30 augusti. Upplägg den här veckan blir frukost, lunch och middag plus ett eller två mellanmål.
Så här kommer nog dagens meny se ut:
Frukost Ett halvt paket knaperstekt bacon, äggröra på ett ägg+1 msk grädde, två cocktailtomater, två blad basilika, en skiva ost, en liten persika (lite vitaminer, även om frukt eg inte är ok enl lc), latte och vatten
Lunch En lättpanerad fisk (Findus, ytterst lite panering), hemmagjord remouladsås, sallad på avocado, sallad och gurka
Middag Färsbiffar med basilika och fetaost. Gräddsås eller tomatsås till, kokt broccoli och sallad.
Mellanmål Grekisk yoghurt, ca 1,25 dl, några jordgubbar, en halv näve cashewnötter och en halv tsk kokosflingor.

Det blir nog lagom, eventuellt får jag lägga till en smoothie eller liknande i eftermiddag.

Jag har bestämt mig att när jag paserar -3 kilo ska jag belöna mig själv med lite nya, snygga träningskläder. Det behöver jag verkligen! Kanske blir det ett par bra skor också?

Linne från Nike/Stadium

Byxor från Soc/Stadium

 

1 tanke på “Vardag igen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.