Sunday dinner

Mums, vi är precis hemkomna från en familjemiddag på vårt nyöppnade O’Learys, äntligen gottigott i närheten där vi bor. Är sååå tröttt på den usla pizzerian och hamburgarna som vi annars erbjuds – något som jag dessutom försöker undvika nu när jag kör mitt projekt att skaka av mig mamakilona. På O’Learys kunde jag lätt komponera min egen måltid så den passade mig. Jag valde deras Savory Garlic Steak, grillad biff med vitlöksmör och stekta champinjoner. Jag bytte ut potatisen mot sallad och valde till en beanaisesås. Bad att få köttet mediumstekt och det var ta mig tusan det bästa köttet jag ätit på riktigt, riktigt länge. Så sjukt gott, det var så mört att det smälte i munnen. Om ni bor söder om stockholm eller har vägarna förbi måste ni besöka O’Learys i Farsta!

Innan middagen fick Maja leka av sig lite i lekparken

Så här glad blir man när man ska få äta god middag.

Ebbot somnade på vägen dit, men sov förstås inte genom middagen – när gör de det? Tur att vi hade mycket leksaker med oss 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.