Klibbigt

Okej, jag ska inte klaga för det är ju till dessa dagar jag längtar till under årets nästan alla dagar men är det inte väldigt k-v-a-v-t? Nåväl, idag tog jag och Ebbot paus från semestern och träffade vårt mamma-bebis-gäng. Först blev det ett svettigt corepass, uj vad träningsvärk jag kommer att ha imorgon. Efter träningen somnade lägligt nog både Ebs och hans kompis Liam i varsin vagn så vi mammor kunde njuta av en god ceasarsallad och en latte på Espresso Houses uteservering i solen – åh, så här ska alla mina mammadagar vara i sommar. Efter lunchen var det dags för sista bvcgruppträffen, den om barnsäkerhet. Det var så kul att se alla bebisar och mammor igen, småttingarna hade växt så mycket!

Nu har jag (snart) en egenkväll i soffan. T är iväg en sväng och jag tror att denne lille man snart sussar sött i sin korg. Vi inviger sommarpyamasen, skep ohoj!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.