Cruising

Hela familjen har semester den här veckan och i måndags stack vi iväg på kryssning till Helsingfors. Sist vi åkte var för två år sedan och Maja älskade det. Jag kan säga att det blev en ännu större succé den här gången, även om hon var orolig att båten skulle åka ifrån oss när vi spenderade dagen i den finska huvudstaden. Vi har haft en lugn resa med god mat, lite bubbel och massor av lek – precis som det ska vara när man har småbarn. Tyvärr hade några fulla finnar mingelparty hela natten till klockan 05 precis utanför vår hytt, så det var lite svårt att sova men annars var det är en riktigt trevlig tripp. Nu spenderar vi resten av veckan på hemmaplan, härligt det med!

Första kvällen ombord besökte vi miniland för första gången under resan. Det var så kul tyckte båda barnen – Maja var stört omöjlig att fånga på bild 🙂

Vi hade hytter som hade utsikt över promenaddäck, det var väldigt spännande att titta ut över folkvimlet.

Bland det första vi gjorde var att springa på en lekplats där Maja fick leka av sig lite – poppis! Vi hade så fint väder och en riktigt mysig dag.

Ebbot sussade gott i vagnen.

Glassar i massor blev det på resan.


Innan det var dags att kliva ombord igen blev det en latte på en supermysig uteservering. Tack Helsingfors för en härlig dag!

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.