Ebbots dop

I lördags hade vi ett underbart dop för vår lille son. Han döptes i Boo Kyrka, precis som sin storasyster. Det var samma präst som sist och ceremonin blev väldigt fin. Vi hade anlitat en solist som framförde två sånger och jag kan säga att hon gjorde hela dopet, otroligt duktig med en fantastisk röst. Jag ryser fortfarande när jag tänker på hennes vackra sång. Efter kyrkan vankades det sommarlunch i mina föräldrars trädgård. Vi hade en strålande sommardag med många varma plusgrader.

Ebbot Bertil Zlatan skötte sig utmärkt under hela ceremonin. Han log åt prästen, sa inte ett pip när han blev duschad och uppvisad för församlingen och mitt under ”Den blomstertid nu kommer” somnade han gott i pappas famn.

Nydöpt i skjorta från Cubus hos min faster Gunilla.

Det är jobbigt att ha kalas. Min klänning kommer från Asos.

Prinsesstårta…

… och halloncheescake, caketoppers hittade jag faktsiskt på vårt lokala konsum och de passade perfekt till temafärgen.

 

Tårtorna fick mycket väl godkänt av Maja och resten av gästerna.

Gudfar Johan (Ts bror).

Kloka farmor hade med sig present även till storasyster.

 

Hos gudmor Elin (min syster)

T hade plockat vackra förgätmigej till borden

Skönt att sprattla av sig lite på golvet i värmen. Ebbot med sin syssling Ebba, det är bara en vecka mellan bebisarna.

Syskonkärlek

Min vackra dotter

sommarfötter

 

 

Tack allihop för att ni gjorde Ebbots dop så fint!

8 tankar på “Ebbots dop”

  1. Vilka fina bilder 🙂

    Hur kommer de sig att Zlatan slinker in på tredje plats i eran sons namn? Lite nyfiken bara om de finns någon historia som har med fotboll att göra.. 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.