Go west express

Skönt att vakna hemma igen efter en snabbtur till Gbg o studentfirande. Resan gick riktigt fint. Maja var en ängel hela tiden o trivdes på kalaset o hon älskar liksom jag att åka tåg. Att älskade mormor o morfar var med o skämde bort henne gjorde ju sitt – tack för all hjälp och avlastning! Ebbot skötte sig också finfint även om sömnmönstret blev lite rubbat. Han gillade tågåkandet och på mottagningen sov och åt han mest. Det var så kul att träffa släkten och den vackra studentskan och nästa gång hoppas jag att vi stannar lite längre.

Jag vaknade med lite mjölkstockningskänning som jag hoppas kunna jobba bort under dagen, för något sådant strunt har jag inte tid med. Imorgon har vi dop på lillen och sen väntar en veckas semester. Håll tummarna för att det släpper!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.