Minus

Vågen visade ett halvt kilo ner imorse. Härligt! Hade kanske hoppats på lite mer efter förra veckans kickstart men är ändå nöjd. Ska man tappa hälsosamt rekomenderas ju minus 0,5-1 kg/vecka. Med den här takten är mamakilona borta till början på augusti. Inte helt fel. Veckan bjuder på en hel del festligheter, men det ska nog gå bra 🙂

3 tankar på “Minus”

  1. Vickan: Du har så rätt. Jag försöker köra lchf – dock inte superstrikt, undviker rena kolhydrater (bröd, pasta, ris, bulgur, potatis etc) i veckorna och fyller upp med fetare produkter. Jag är frälst i "din" frukost. På helgen är det lite friare, men ska försöka att inte spåra ut helt 🙂

  2. Härligt! Heja heja! (Kanske tur att du inte svarade när jag ringde häromdagen för att föreslå en efter dagis-glass i parken ;-))

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.