Världens bästa mamma

Måste jag nog vara eftersom jag fick världens bästa morsdagspresent 😉 jag har fått några timmars egentid med champagnelunch, lite shopping och bio med min älskade sis som snart är världens bästa gudmor till båda mina barn. Life is good. Ha en härlig söndag, det är vår dag, vi som fixar o trixar, ammar o rapar, tröstar o roar och alltid, alltid sätter våra små guldhjärtan i första rummet. Vi är fantastiska!

Ps. Ni papas är förstås lika fab, men er dag är ju inte förrän till hösten.

1 tanke på “Världens bästa mamma”

  1. Jag måste säga att jag verkligen diggar din sida. Tyvärr verkar jag inte kunna prenumerera på din sida via BlogLovin' och jag undrar varför det går snett. Är det någon annan som också har problem med det här?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.