Bubbles for mommy

Kan verkligen rekomendera ceasarsalladen, jag tog min utan krutonger – lchf vänlig! Bubblet – inte lika vänligt, hm…

Åh vilken härlig dag jag fick. Vi startade på Vapiano med ett glas bubbel och ceasarsallad, så gott och trevligt att kunna äta avslappnat -nåja, halva måltiden betedde jag mig som om jag hade en bebis med mig som kunde vakna vilken sekund som helst. Men sedan kunde jag koppla av lite. En sväng förbi Götgatsbacken för lite skojakt, det blev inget köp för det verkar inte vara ballerinaår i år? Dock fick jag med mig en ljuvlig solgul kjol hem från Gina Tricot, en riktig gladkjol! Vid halv fyra bänkade vi oss i biosalongen med godis, dricka och latte. Vi såg Water for Elephants, den kan jag verkligen rekomendera. Riktigt, riktigt bra film med vackerscenografi.

Nu softar jag i soffan med en sussande Ebs brevid mig i moseskorgen. Det har varit en bra helg! Om en vecka har vi en nydöpt son och semester!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.