Freeeeeeeeeedag!

Det är något visst med fredagar, tycker ni inte det? Det lisom pirrar lite extra i magen. Även om man som jag är ledig varendaste dag, nåja livet som tvåbarnsmamma är inte alltid lika med ledighet, så känns det ändå härligt med fredag. Då är vi snart lediga allihopa. Varenda vecka pågår familjedebatten huruvida man kan äta fredagsmys eller inte. T röstar emot, jag och Maja är för. Lilla E verkar inte ha någon åsikt. Eftersom jag håller på med mitt projekt går jag inte wild med just myset. Valde en liten påse plockgodis istället för läsk men huvudattraktionen är färska jordgubbar med vispad grädde – mums!

 


Shoppade en ny mössa till liten, Åhléns har så mycket fint till det små, blir nog lite fler köp därifrån snart 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.