Titta vad jag kan!

Ebbot har börjat förstå att han faktiskt kan bestämma vad de där viftande händerna ska göra. Sätter jag en leksak i hans hand ser det ut så här. Tugga, smaka och gurgla. Häftigt vad fort de lär sig saker, de små. Leksaken är en sådan där gratisgrej som vi fick i Liberos reklamväska på BB. Urful tycker jag, fantastisk tycker Ebbot. Han är så kär i den, vi har den hängandes ovanför skötbordet, då sprattlar han och ”snackar” som bara den. Hänger vi den på babysittern sparkar och gungar han som tusan. Den passar ju också bra att hålla i som ni ser.

 

Idag har jag lyxen att ha T hemma äver både middag och läggning och det är så skönt – jag får ju tid att blogga. Vi har njutit av tacomiddag fast det inte är fredag, crazy! När Maja är lagd och Ebbot är mätt har jag bokat en date med min ipod. Jag ska ta mig en skön PW runt sjön. Ska bli så härligt!

4 tankar på “Titta vad jag kan!”

  1. men åå så söt! å så lik syster på understa bilden! Livia satt med sitt bebisalbum i går kväll och kikade på alla små kompisar från bebistiden. såå söta de var och är våra tjejer!

  2. men åå så söt! å så lik syster på understa bilden! Livia satt med sitt bebisalbum i går kväll och kikade på alla små kompisar från bebistiden. såå söta de var och är våra tjejer!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.