Mellanlandar

Jag och Ebbot matchar i Lindex idag.

Jag och Ebs chillar lite i soffan innan det är dags att hämta upp Maja på dagis. Jag har träffat mammor från mammagruppen och fått dagens motion. En lång walk, massa mammasnack och en god sallad till lunch. Härligt! Det är ett riktigt trevligt gäng som vi har och jag är så glad att dessa mammor och bebisar förgyller mina mammadagar. Motion får jag på kuppen eftersom vi både prommar och corar tillsammans 🙂

Jag hade tänkt att det skulle bli en parkeftermiddag, men det blev plötsligt kolsvart på himlen och jag tror att det kommer att regna vilken sekund som helst! Och där började smatret… När kommer sommarvärmen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.