God morgon vardag!

Nope, jag har inte blivit helt dagvild men igår var dagis stängt och sis hängde med oss= det kändes som helg. Sitter framför nyhetsmorgon och hör regnet smattra på fönsterbläcket, trist, Maja som har utflykt idag. Jag och Ebbot ska snart bege oss mot F&S där Mama-core-pass väntar. Ska bli skönt att få en ordentlig genomkörare igen. Om jag tycker att det är lika kul idag och nästa gång köper jag kort! Och nya, smarta träningskläder – mamamjukisar och amningstop är inte optimalt. Jag vill ha schyssta kläder som andas. Någon som har något bra tips på prisvärda träningskläder? Får gärna passa core/yoga/pw.

Hoppas ni får en toppentisdag!

1 tanke på “God morgon vardag!”

  1. Stadiums egna märke SOC tycker jag är bra kvalitet till bra pris. Annars är jag en NIKE-tjej, men det är bara för att deras kläder är så snygga 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.