Målbilder

Jag har som sagt kommit igång med projekt: bye bye mamakilos och jag har letat upp lite målbilder som ska tagga mig att jobba på både kost, styrka och kondition. Bildern är från sommaren 2009 (mammabloggalan för att vara exakt) och jag trivdes med mig själv och min kropp. Kläderna satt snyggt i ”min” storlek och jag kände mig fin. Dessa bilder ska jag ta fram när motivationen tryter.

Ytterligare en målbild är den här trevliga poolen som jag kommer att ligga vid om 100 dagar, då ska jag minsann trivas i bikinin.

 

Imorse klev jag upp på vågen och den visade 5 extra kilon, de ska bort innan sommaren är slut! Pepp, pepp!

3 tankar på “Målbilder”

  1. Jag har också 5 kilon kvar, men ja får liksom aldrig bort dom.
    Min dotter är 17 månader så det känns verkligen trist att fortfarande dra runt på 5 extrakilon.
    Kläderna passar, men dom sitter inte sådär bekvämt som dom brukade göra…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.