Mamma-bebishäng

Ebbot med kompisarna Tyra och Liam. Lilla Lotta var alldeles för förtjust i att sitta i Ebs sitter för att joina gänget på täcket.

Idag var det möte för mammagruppen igen, den här gången på öppna förskolan för lite info. Även om det mesta var old news för mig, jag och Maja bodde ju nästan där under sista månaderna av min mammaledighet med henne, så var det kul att träffa mammorna och bebisarna igen. Alla var inte med, men fyra av oss följde med upp till oss efter träffen, vi bor ju bara några hundra meter från öppis. Jag hade förberett kycklingsallad och bakat morotskaka, blev riktigt gott. Det var så mysigt att få lite mammatalk och bebismys. Var ju sjuk hela förra veckan, så vi var inte ett dugg sociala. Nu är jag piggare och mer sugen på att träffa folk. Imorgon blir det promenad med tjejerna, längtar redan!

1 tanke på “Mamma-bebishäng”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.