No pitures

Hej från soffan! Vilken underbar helg vi har haft. Gårdagens eurovision var ju så spännande, jag gick från lam tv-tittare till supertaggad saade-hejjare under sändningens gång. Jag tyckte att det var svårtippat igår, såg flera potentiella vinnare och jag lyckades pricka in både vinnaren och Saade på min topp tre lista, även om de inte placerades i rätt ordning. Varför fick vi föresten så få tolvor? Det var nog fler än jag som var ganska förvånade över att han låg i ledningen där ett tag.

Idag har det varit urtrist väder så vi har varit på museum. På Stockholms Stedsmuseum kikade vi lite på stadshistoria och lekte med resten av Stockholms kids, typ. Tyvärr laddade kameran ur, så jag har inga fina lekbilder att visa. I eftermiddag har jag fått ta igen några välbehövliga sovtimmar och nu är jag så laddad inför den nya veckan som börjar imorgon! Jag ska bland annat ha mammagruppen här på lunch och sedan tror jag att jag ska göra något som jag inte gjort på väldigt, väldigt länge. Jag berättar mer när jag fått tummen ur 🙂

Nu väntar söndagskvällstradition: Poirot!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.