Bra start

Den här helgen har startat väldigt bra. En helt okej natt, med matning vid två omgångar och sedan brunch till frulle. Mums. Jag fixade äggröra, knaperstekt bacon, apelsinjuice, latte och amerikanska pankakor! Till dem hade jag färska blåbär – min nya craving och lite honung. Oj så gott, nu är jag proppis. Maja har sovit hos sin mormor och morfar, t har tagi med sig Ebs till centrum för lite helghandling och jag har lägenheten alldeles för mig själv. Nice! Jag ska strax krypa ner i ett skumbad med senaste numret av Mama. I eftermiddag är det visst någon liga som ska avgöras och jag har lovat att titta. Ikväll blir det nog Eurovision. En bra lördag!

Jag gör mina amerikanare enligt det här receptet, busenekelt.

Kanel är nästan obligatoriskt på mina lattes. Gott, ökar förbränningen och minskar sötsuget.

3 tankar på “Bra start”

  1. Vickan: De är faktiskt en sådan där gratisgåva jag fick när jag beställde från jotex tror jag att det var för ett par år sedan. Fick fyra koppar och fyra skålar – de är perfekta till frukost.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.