Smile

and the world will smile wih you!

Förkylningen börjar äntligen ge med sig, jippie! Oh vips är det dagen före fredag. Idag har Maja sportdag på dagis. De skulle ha en vattenflaska med sig och hon var så stolt imorse när hon fick fylla på sin Hello Kitty-flaska helt själv. Jag sitter nu med balkongdörren öppen och hör barnens förtjusta skrik på dagisgården. En av flera fördelar med att bo granne med dagis, jag kan spana på Maja från balkongen. De har ställt ut koner på gräsmattan och barnen får springa runt, runt. Hoppas de gör detta till ett återkommande event, barnen verkar älska det!

Jag och Ebbot har haft besök av ett städföretag, vi är inte riktigt nöjda med vårt nuvarande och jag tror att vi ska byta. Bra information från en korrekt dam som charmades av Ebbot som snällt satt och tittade på henne med sina stora blå. När han inte kräktes upp mjölken förstås, lilla kräklarsson. Nu sprätter han i babysittern, men jag funderar om det inte är sovstund snart. Dagen är blank, jag ska vila och kurera min sjuka kropp så att jag är pigg och glad till helgen som väntar runt hörnet.

2 tankar på “Smile”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.