Sandaler asap

Herregud, väderkartan utlovar 25 plusgrader idag! Trist för mig som hade härlig mamma-bebisdejt inbokad, den fick jag boka av. Min förkylniing är fortfarande intakt och stackars Ebbot har fått en feberreaktion på sin vaccination så vi har en lugn hemmadag idag. Jag ska försöka sova lite så att jag kan vara lite piggare i eftermiddag så att vi kan gå till parken efter dagis. Som tur är jag ju ledig varendaste dag hela sommaren så jag känner mig inte så stressad, om än lite ledsen, över att inte kunnat njuta av dessa första riktigt varma sommardagar.

Jag har precis skickat iväg Maja till dagis, barbent. Tycker det ser lite läskigt ut med små bara ben mot all asvalt, men jag hoppas att det går bra. Det blir ju så varmt med tights och som den lilla byxvärgrare hon är fick det bli bara klänning och gympaskor. Vi behöver investera i ett par sommarsandaler snarast till lillan. Förra året hade vi ett par från Kavat som var suveräna. Jag tror att det får bli ett par likadana i år.

Har ni köpt sommarskor till era små ännu?

Bild ur arkivet, det här var i juni förra året. Sandalerna är super att ha på dagis, luftiga men ändå lekvänliga med stängd häl och tå.

Publicerat i Maja:

3 tankar på “Sandaler asap”

  1. Fina vita sandaler! Letar som en galning efter några lite mer pojkiga men som oxå har stängd tådel…har Kavat fina för pojkar med?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.