Vitaminbombar

Vi har varit en sväng till bvc för viktkontroll och spruttagning i bägge låren. Stackars Ebbot, som sov när vi kom dit och var tämligen nyvaken men ändå vid riktigt gott mod tyckte att det var så trevligt att sitta i bara blöjan, när han blötsligt fick en spruta i benet. Han hann precis hämta sig innan det stack till i andra benet. Men han hämtade sig väl och nu ligger han och flinar i babygymmet.

Jag passade på att köpa med mig lite vitaminer på vägen hem, nu ska den här förkylningen väck! Färska blåbär, färsk mango och vindruvor, mums! Lite vätskepåfyllning i form av ramlösa svartvinbär. Det går åt mycket vätska som överhettad, ammande förkyldis.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.