Förkylning+porlande skratt

Är det inte det ena, så är det det andra. Suck. Jag tycker att jag fått min beskärda del av sjukligheter nu. När stockningen släppt vaknade jag dunderförkyld. Ni vet de värsta sorten, när allt rinner, man är tjock i huvudet och halsen känns som rakblad. När jag klev upp hade jag inte ens någon röst! Nu surplar jag varmt honungsvatten och hoppas att det ska få igång maskineriet. Nåväl, igår var värst, idag känns inte heller toppen, men förhoppningsvis vänder det nu. Typiskt att man ska må pyton när våren sker ute nu.

Över till något helt annat. Igår efter middagen ”ställde” jag Eboot på bordet, jag höll i honom förstås och han gillar att stå så. Han log och log. Sedan blev leendet större och större för att tillslut övergå till skratt. Första riktiga skrattet! Hur häftigt som helst. Maja var alldeles salig och hejade på. Det är så fint att se på när de samspelar. Hon gosar och fixar med honom. När lillebror är ledsen sjunger hon sånger och då brukar han bli lugn. Så fort Maja kommer in i rummet eller pratar spanar Ebbot efter henne, hans idol. Jag ser fram emot att se deras syskonrelation växa fram.

Jag och mina kids i söndags när vi bestämde oss för ett spontanbesök hos barnens farmor för korvgrillning i solen. Jag påbyltad i skräck för att få fler stockningar. Jag fick en förkylning istället, tack så mycket. Det är inte helt lätt att fånga en bild på en treåring som gärna gör fåniga miner så fort kameran åker fram.


2 tankar på “Förkylning+porlande skratt”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.