i.n.t.e i.g.e.n

Jaha, då har jag fått mjölkstockning IGEN. Jag blir så trött, frustrerad och ynklig. När ska det här sluta? Det här är fjärde stockningen på mindre än tre månader. Så fort jag blir minsta kall åker jag dit. Jag stod en kvart ute igår, med bröstskydd men ganska tunt klädd i övrigt och sedan blev jag sjuk. Jag proppar i mig värktabletter, vatten och försöker amma så ofta som möjligt. Ebs är ingen stor bebis, snarare i minsta laget och han behöver ALL mat han kan få. Snacka om att jag känner mig misslyckad när jag inte kan ge mitt barn tillräckligt med mat.

Om jag inte tittar in på ett tag vet ni varför… Febern är inte riktgt lika hög sedan sist och det gör inte riktigt lika ont, så jag hoppas verkligen att jag snart är på benen igen.

5 tankar på “i.n.t.e i.g.e.n”

  1. Anna: tack kära du!
    Annsoh: Kurering pågår…
    Bodypalace: Nu funkar det ju inte riktigt så.
    Alexandra: Detta är färde (och förhoppningsvis sista) gången 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.