Våren, var är du?

Godmorgon, torsdag! Här har vi vaknat efter en riktigt bra natt, skönt. Dock kom vi sent i säng igår så det blev i alla fall inte tillräckligt många sovtimmar, ändring på det! Jag är lite sugen på att börja öva Ebbot på att ligga i sin spjälsäng. Eller kanske i moseskorgen. Hittills har han sovit brevid mig i sängen. Hans spjälsäng behöver dock boas, vi har varken köpt några nya sängkläder, spjälskydd (Majas rosa känns inte aktuellt) eller en mobil. Jag vet vad jag vill ha, vi kanske får ha ett inköpssnack i helgen 🙂

Nåväl, förövrigt drömmer jag om värmen. Den här veckan har inte bjudit på mycket av den varan. Regn och kyla och till och med snö! ”Är det vinter igen?” undrade Maja besviket häromdagen, jag övertygade henne om att detta var tillfälligt och snart kommer sommaren då vi kan gå barbent i nya sandaler. Det ska bli bättre redan till helgen, skönt! Dagen bjuder på trevligheter, ”Rut” kommer hit och gör lägenheten fin (så välbehövligt) och då passar jag och Ebbot på att fika med Anna och hennes Molly, vars dagis håller stängt idag. Men först kickar vi igång den här dagen med en dusch.

Just nu känns ljuva sommarklänningar som denna långt borta, men vem vet, om någin vecka kanske det känns annorlunda? Den här drömmen från Lindex skulle jag gärna ha på midsommar, eller kanske på lillens dop om jag inte kommer i den jag redan köpt.

1 tanke på “Våren, var är du?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.