Pyamaslämning

Så här mysigt hade vi det igår i soffan när Ebbot sov sin eftermiddags nap på mig, mys. Vi har det lika härligt idag.

Idag var vi riktigt trötta både jag och Ebbot. Maja däremot var piggelin, hon var uppe redan vi sextiden. När T går hemifrån sätter han på barntv och Maja mornar ofta sig själv i soffan medan vi sover en stund till i sovrummet. När hon tröttnat kommer hon in och drar mig i håret tills jag går upp. Imorse försökte hon få upp oss strax innan sju, men då ville Ebbot äta så vi slumrade vidare i sängen medan han ammade sporadiskt. Vid kvart i åtta gick jag upp, men Ebbot ville inte vakna förrän strax innan halv nio. Det blev lite stressigt på slutet så Ebs fick åka i pyamasen innanför overallen när han hängde i babybjörnen till dagis. Det funkar det med! Nu är vi dock påklädda och myser lie i soffan (ammar förstås).

Det blir en soft dag, vid ett ska vi möta mammagruppen på bvc, mys!

1 tanke på “Pyamaslämning”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.