Hej första veckan i maj!

Vi slowstartar denna vecka med hemmamys. Just nu förmiddagsfikar jag lite äpple och surplar på amningste som jag fåttt av en kompis. Egentligen ska man dricka hur mycket som helst av teet och jag fick tipset att göra en tillbringare att ha i kylen under dagen, det testar jag nog imorgon. Den här gången blev det varmt i en kopp. Ebbot ligger och sover i soffan och Maja leker på dagis, det blev bara två dagisdagar för henne förra veckan så imorse var hon verkligen laddad till tänderna. Hon har nog saknat sina kompisar. Den här veckan kommer bli lugn och skön. Mammagruppsträff på BVC imorgon, kommer inte riktigt ihåg vad vi ska prata om men jag ser fram emot lektionen i babymassage. På onsdag är det promenadträff med samma mammagrupp. Sedan är veckan tom, kanske träffar vi någon för lunch? Annars finns det en hel del fix här hemma att ta tag i. Vi får se vad vi blir sugna på, jag vill i alla fall gå många promenader den här veckan. Känner att jag vill komma igång och stärka upp kroppen efter graviditet och förlossning. Har tillåtit mig själv att bara vara, men nu är Ebs snart tre månader och det är dags att komma in i vardagstänket och försöka öka motionen och minska gotteriet i veckorna nu när jag känner mig peppad.

Har ni några bra komma igång tips?

2 tankar på “Hej första veckan i maj!”

  1. Mitt bästa tips är mamma-barn-träning. Jag gick på det när Molly var liten och det var hur kul som helst. Finns på Sats bland annat men säkert Friskis och andra ställen också

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.