Bertil hjärta Bertil

När Maja var liten fick hon den mjukaste nallebjörnen av min gammelmoster Dudda, nallen fick heta Bertil och länge, länge sov hon med honom varje natt. Nu vill hon gärna välja en ny nalle ur gosedjursamlingen som en del av hennes kvällsrutin. Men i torsdags skulle Bertil bestämt förlja med till ögonkliniken, efter ett tag lade hon ner nallen i Ebbots vagn. Det gjorde succé! Lillebror kände nog doften från storasyster genom nallen och somnade sött. Han älskar Bertil och lånar den gärna! Passande nog ska ju Ebbot också heta Bertil!

 

Ebbot Bertil Zlatan

de fina namnen får han på dopet om någon månad.

 

Puss!

Sover sött i ny hjälmössa från Polarn, kofta från Lindex och bäddsett från Simple World/Jollyroom.

 

2 tankar på “Bertil hjärta Bertil”

  1. Julia: Med en fotbollstokig pappa kändes det självklart 🙂 Vi har pratat i flera år om att om vi får en kille ska han heta Zlatan i mellannamn. Han är en idol för hela familjen – Maja har till och med en signerad tröja från honom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.