Vårshopping för mini

Efter prommenad och trevlig lunch idag med mammagruppen tittade jag in på h&m och polarn en snabbis. Vår lille son har äntligen börjat ha 62 och några av de minsta plaggen i 56 är urvuxna. Därför är det hög tid för lite påfyllning, fantastiskt tycker shoppingtokiga mamman. I kassarna hamnade söta byxor och kortärmad body, strumpor och en solhatt (kanske lite tjejig, men ”kill”-varianten var rysligt ful). Från pop fick han en ny hjälmmössa, hans nuvarnade i stl 50 var i minsta laget och jag gillar modellen eftersom den sitter kvar och skyddar lila huvudet. Nu behövs främst fler bodys i nästa storlek, ska kika lite på stan på fredag, det är lite roligare utbud inne i city.

3 tankar på “Vårshopping för mini”

  1. Åh håller på att handla det som "behövs" i storlek 56 för första tiden, men minns inte riktigt hur mycket som gick åt. Du har möjligtvis ingen lista på hur många av varje sort som var lagom i början? Vi hoppar helt över 50, men hur "första-tiden"-kläder är alltså frågan…?

  2. Caroline: vi hoppade oxå 50 (mössan var från maja). Jag skulle uppskatta att ca 6 bodies (vi hade ca åtta men hann knappt använda alla), 4 byxor, strumpor o 4 pyamasar var lagom. Kanske en kofta oxå. Vi visste ju inte att det var en pojke så jag kunde inte låta bli att köpa lite blå kläder när han kom 🙂

  3. Toppen! Vi har ju tagit reda på könet så mycket utav Ruts kläder går bort :). Dels pga färgerna och snittet (hur modern man än är), men dels också för att det är så roligt att få fräscha grejer, särskilt till den första tiden. Jäklarns vad slitet det blir i alla tvättar, iaf kläderna från de vanliga kedjorna.
    Tack för svaret! kram kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.