God morgon!

Morgonmys i pyamas från Primark och fin filt som kommer från Hemtex och som min syssling Sara har gett Ebbot.

Hallå därute! En ny, lite kyligar morgon har vi vaknat upp till. Maja fick lyxa idag med frukost framför favoritfilmen just nu: Madicken! Jag njuter av smoothie, hembakt bröd och dagens första latte (med kanel, mums) framför nyhetsmorgon som just nu pratar kungabröllopet i Storbrittanien, det är dagar som denna som jag längtar tillbaka till jobbet – bröllop är kul och det är något alldeles speciellt med kungabröllop! Jag antar att det är fullt upp på redaktionen just nu.

Men vår dag kommer inte att vara långtråkig. Klockan tio ska vi möta upp mammagruppen för skön walk och efterföljande lunch, ska bli så kul att lära känna dem, alla verkar vara riktigt goa mammor och bebisarna är sååå söta. Min lille bebis är lite morgontrött, han har fått ligga och sprattla på en filt på golvet medan jag gjorde frukost och nu ligger han och slumrar i soffan brevid mig. Ska tanka honom full innan promenaden och förhoppningsvis sover han gott när vi går. Innan dagishämtning ska jag på utvecklingssamtal på Majas dagis, ska bli spännande att höra hur det går för henne. Efter dagis kommer min älskade sis hit, det var ett tag sedan vi sågs så det ska bli mysigt. Maja längtar redan! T är medbjuden på någon slags fotbollskväll av kunder och kommer hem sent, så det är prefekt att syster är här.

Nu väntar duschen så att vi kaen kicka igång den här dagen på riktigt!

2 tankar på “God morgon!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.