Hej vardag!

Ny vecka, nya möjligheter. Här hemma har vi börjat veckan med långprommis i fina vårvädret och lite blomstershopping på plantagen. Vita rosor att ha i en vacker vas på bordet och en söt liten kruka med rosa blommor till sovrummet. Vi får se hur länge den överlever, krukväxter är inte direkt min starka sida. Jag glömmer hela tiden att vattna dem. Nu köpte jag näring till dem, får se om det hjälper. Hittade även ett vackert zinkfat som fick följa med hem. Där tänkte jag duka upp ett litet stilleben.

Strax ska vi till bvc o träffa mammgruppen. Sedan blir det parkhäng när vi fiskat upp Maja på dagis. I eftermiddag kommer våra mammor hit, dopplanering står på schemat. Jag älskar att vara mammaledig!

2 tankar på “Hej vardag!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.