Badpojke

Båda barnen fick sig välbehövda bad, den här ”extrasöndagen”. Lillen ser lite förskräkt ut på bilden, men han tyckte att det var riktigt skönt att bada idag. I övrigt har dagen haft både ups & downs. Ebbot sover väldigt korta stunder dagtid, högst någon halvtimme åt gången. Däremellan äts det i parti och minut, en del skrik om han inte får vara nära, nära. På nätterna blir det högst ett par timmars sömn första passet och sedan äts det så många gånger att jag helt tappar räkningen. Jag tror bestämt det är något utvecklingssprång, vilket jag fick bekräftat när jag kikade i ”Växa och upptäcka världen”, vid tolv veckor kommer nästa fas och lillen blir elva veckor på fredag. Jag var inte särskillt aktiv med boken med Maja, men idag fick jag enr iktigt aha-upplevelse och ska nog ge den en andra chans.

 

Helgen är slut och nu börjar en ny vecka. Vi har en del inplanerat:
Tisdag: Mammagrupp – matsnack
Onsdag: Sis kommer på em och hänger med oss
Torsdag: Check hos ögondoktorn med Maja på morgonen, så hon får vara ledig från dagis. Vi får se vad vi hittar på
Fredag: Efterkontroll hos barnmorskan
Helg: Lugnt tror jag

2 tankar på “Badpojke”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.