Rise and shine

Min och Majas frukost

Här började morgonen tidigt, med två sovmornar i rad tyckte jag det var på tiden att vi bytte så nu är jag och kidsen uppe. Maja har redan deklarerat att hon vill spela spel, rita och lägga pussel. Här kör vi verkligen från noll till hundra på en sekund. Som ammande mamma vaknar jag med ett avgrundshål i magen, är så hungrig – ännu mer efter en brakmiddag som gårdagens. Nu har vi fyllt på magarna med hallonsmoothie, mackor, juice och latte (jag, inte Maja, T har köpt röd mjölk och uj så gott det blev att ha det i latten, farligt värre). Jag har köpt en ny mixer, Jamie Olivervarianten, så smoothie är just nu ett stående inslag på frukostmenyn.

Idag väntar kalas hos min väninna J, jag tror att det blir så att jag och Ebbot åker dit och Maja och T hittar på något annat. Ska bli mysigt med lite födelsedagsfika!

Ps. Såg att jag fått en fråga om Ebbots moseskorg som jag glömt att svara på. Den är beställd från Marks & Spencer, frakten låg på fem pund har jag för mig. Den är superfin och prisvärd (Simpleworlds variant kostar tusen kronor mer). Han ligger i den då och då, men är inte överförtjust att ligga själv överhuvudtaget. Jag tror att den kommer vara användbar då vi ska ”slussa” över honom till egen säng eftersom den inte är så stor. Täcket och kudden jag köpte till vagnen passar även i korgen, så där får han det mysigt. Nu är han ju fortfarande så liten,  sömnen är inte regelbunden och han sover allra helst på mig eller i vagnen (om den rullar) dagtid och brevid mig i sängen nattetid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.