Kalasdag

Vilken ljuvlig dag. Sommarvarmt och bortbjudna på kalas. j hade dukat upp med både tårta och färska blåbär, hallon och jordgubbar. Så gott! Hon ”lade beslag” på lille Ebbot så jag fick en lugn stund med kaffe, catcha upp med vänninor och njuta av kalaset. Ebbot var förövrigt en nöjd bebis idag, åt och sov riktigt okej och bjöd på många leenden. Nu laddar vi inför soffmys och räkmackor, det känns som det är söndag, vilket det ju är, men vi får ju även en ”bonussöndag” imorgon. Den ska vi spendera tillsammans lilla familjen.

Ebs somnade gott på bussen på vägen hem. Han har fått en vagnleksak som han älskar. Den ligger han o tiitr på länge och sprattlar för fullt. Den finns bland annat på Doddes.se

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.