God morgon påsken!

Vitsippeplockning igår – älskar det fina vårvädret! Maja invigde sin soilhatt från H&M igår.

Hela familjen är lediga i fyra dagar och det är ljuvligt. Jag o Majsan tjuvstartade redan igår med en dag i parken och lunch i centrum. Så mysigt! Nu på morgonen har jag fått bästa påskpresenten: Sovmorgon! Vi ska strax iväg och bruncha lite, ville bara titta in och önska happy långfredag!

3 tankar på “God morgon påsken!”

  1. Happy långfredag på er!!! verkligen härlig tid att vara mammaledig nu 🙂 och extra mysigt att vara hela familjen. Vi är hemma i 6 månader båda två nu, känns verkligen lyxigt!!!

    stor kram

  2. Vickan: Oj, vad lyxigt, ett hel halvår. Måste vara helt underbart! Vi får några fler veckor än vanligt tillsammans i sommar och det tyckte jag var mycket 🙂 Hoppas ni njuter ordentligt, vilken fin start på tvåbarnslivet. Det är ni väl värda!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.