Älskar babybjörnen

Vad skulle vi gjort utan vår bärsele Ebbot? Livet som tvåbarnsmamma skulle blir betydligt krångligare iallafall. Han får hänga där när han inte kommer till ro, är uttråkad eller ledsen. Då blir han ofta lugn. I lekparken är den perfekt, för då kan jag samtidigt leka med storasyster. Det enda som egentligen tar stryk är mina stackars axlar – men det får det vara värt. Vi har hängt en stund i parken – vad mycket gladare jag blir av frisk luft och haft det mysigt. När vi satt där på parkbänken med en dotter som hittat sin bästa dagiskompis att leka med och en son som sov sött i vagnen var det ren lycka. Tänk, om ett år har vi två små som springer omkring. Inte klokt, blir det svettigare då?

2 tankar på “Älskar babybjörnen”

  1. Visst är det smidigt! Men nu finns det ju så många bättre och ergonomiska varianter, att axlarna tar stryk är ju inte en småsak. Tänk när han väger mer dessutom? Satsa på nåt bättre är mitt tips.

  2. Ja det blir svettigare 🙂 Jag har 23 månader mellan våra tjejer (i dag 4 och 2 år)och i lekparken är de oftast i varsin ände + att minstingen ibland bara drar i väg…Behöver jag säga att jag gillar lekplatser med staket runt om 🙂 Då kan jag sitta några lugna minuter med uppsikt över bägge två.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.