Parkhäng

Vilket väder vi har! Underbart. I eftermiddags gjorde jag iordning lite mackor, kaffe och dricka innan dagishämtning och överraskade Maja med en trip till parken. Så mysigt! Maja trivdes som fisken i vattnet, vi fick sällskap av en dagiskompis så jag fick mitt beskärda mammahäng jag med, trevligt. Ebbot sov en stund i vagnen, men sedan ville han komma upp. Vi höll oss i skuggan, solen är så stark att titta på nu. Han tyckte det var så kul att kika på storasyster och de andra kidsen som lekte. Vi kommer definitivt hänga mer i parken framöver, redan i morgon tror jag. Då ska jag föresten på omgång två av mammagruppen. Förra veckan var första gången. Vi är sex mammor, två av oss har barn sedan tidigare. Tyckte gruppen klickade på en gång och jag ser fram emot att lära känna de andra mammorna  lite närmare. Imorgon ska vi desutom få lära oss babymassage, spännande!

 

1 tanke på “Parkhäng”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.