Ett kärt återseende och ett inte så kärt

Förlåt för min frånvaro kära blogg. Jag har legat däckad sedan i onsdagskväll med mjölkstockning och feber – igen. Det här är tredje gången på två månader, börjar bli så trött på detta. Ändå vill jag inte sluta amma, är det dumdristigt att fortsätta? Nu vet jag varför jag blev sjuk, jag råkade glömma mina värmeskydd i onsdags och då var det kört. Nu måste jag vara superdupernoga med dem i fortsättningen, har bestämt att denna mjölkstockning får bli den sista för det är inte kul att vara så sjuk. Som jag sa till T igår, är man vanligt sjuk kan man bara ta det lungt och vänta ut det, på sin höjd gå till läkaren o få medicin så att man blir bra igen. Med mjölkstockning måste man verkligen jobba stenhårt för att bli frisk. Det ska värmas, masseras försiktigt, pumpas och ammas dagarna i ända för att få försöka få bukt på problemet. Nu verkar det äntligen ha böjar släppa och jag börjar känna mig bättre.

Nåja, slut på tråkerierna. Ute har det visst blivit riktig vår medan jag varit sjuk! När jag gick med Maja till dagis imorse såg vi knoppar på träden och blåsippor i rabatten. ÄNTLIGEN! Jag förklarade glatt för Maja att de små knopparna snart kommer att vara vackra gröna löv. Hon hajjade direkt och började peka på andra träd: ”Där kommer det att bli löv Mamma, och där! Och där!” sedan pekade hon på en liten buske. ”Och där mamma, kommer det snart att växa jordgubbar”, sa hon bestämt. Javisst, sörru, vi får väl se. Helegens prognoser kunde inte visa bättre väder, 17 grader och sooool. Så jag blir inte förvånad om träden är gröna till påsk. Lille Ebbot, som tills för härom dagen legat i sin vintervagn, ska nu få ett nypimpat vrålåk. I söndags beställde jag vårnytt till vagnen i form av påslakan, täcke och kudde från Jollyroom. Igår fick jag min avi, snabb leverans! Ska hämta ut det imorgon, ska bli så kul att få göra fint i vagnen. Nu har han sitt täcke som kom korgen så att han inte svettas ihjäl däri.

Fina lakan från Simpleworld som Ebbot får mysa i när han åker vagn i vår och sommar.

2 tankar på “Ett kärt återseende och ett inte så kärt”

  1. Hej! Med barn nr2 hade jag ingen mjölkstockning, men med nr1 fick jag det urlätt! Vet inte vad du har för amningsbh, men de med byglar kunde jag glömma. När jag slutade med dem försvann de upprepade mjölkstockningsproblemen.

    Trevlig helg och tack för en mysig blogg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.