Girls night in

Jag och tårtan, en chokladtårta med jordnötsfrosting och nötter på. Mums! Bilden har jag lånat från Alexandra, som var bjuden på middagen.

I lördags hade jag ju som bekant min födelsedagsmiddag för några av mina allra närmsta väninnor. Jag bjöd på pasta à la Jamie Oliver och tårta à la Leila (vem annars?). Det blev en mycket trevlig kväll med massvis med tjejsnack. Mina vänner känner mig så väl, jag fick underbara mitt-i-prick presenter av allihop. Riktigt fina ”Stina”-saker. Den bästa presenten var förstås att de kom. Nu har jag haft samma upplägg två år i rad, vi funkar så bra ihop vi fyra, måste försöka få till den här konstellationen oftare än en gång om året på min födelsedag.

Jag hade dukat med favoritkopparna från Lagerhaus. Servetterna och tårtpappret kommer från Åhléns.

3 tankar på “Girls night in”

  1. Tack för en jättetrevlig födelsedagsmiddag, det måste vi göra om 🙂 en grillkväll på min altan i sommar kanske?
    (Och dukningen var underbart fin)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.