B-day so far

Har haft en strålande födelsedag med sol ute (nåja, på förmiddagen i alla fall) och sol i sinne. Dagen började strax efter sex när jag blev uppvaktad med lyxig frukost på sängen och paket. Efter dagislämning tog jag och Ebbot en tur till centrum medan ”Rut” gjorde det födelsedagsfint härhemma. Jag lyxfikade med en trevlig inredningstidning. Tankar inspiration och idéer just nu, det riktigt kliar i inredningsfingret och jag vill komma på finurliga lösningar och vackra blickfång till vårat hem. Efter kaffet kikade jag lite på Indiska och Åhléns och fick ännu mer inredningssug, skrev ner några minnesanteckningar på fina ting jag såg. Hemma igen njöt jag av sushilunch medan Ebs sussade i vagnen. Nu ska vi strax kila iväg o fiska upp lillfis på dagis – mys att få hem henne!

Syskonmys på morgonkvisten


Del av födelsedagsdukningen

28-åringen

2 tankar på “B-day so far”

  1. Grattis i efterskott! 🙂 Hoppas du fick en underbar dag och att födelsedagsmiddagen blev precis som du ville ha den. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.