Partyplanning

Oj, den här veckan rusar verkligen på, snart är det fredag och min dag. Jag håller som bäst på att planera dukning, klänning och annat skojigt som hör födelesdagen till. Imorgon kommer som sagt familjen, då behöver jag bara bry mig om piffning och dukning – maten fixar mamma och pappa. På lördag har jag dock bjudit över tre tjejkompisar på middag. Med en relativt ny bebis och en ganska trött mamma ville jag hålla mig småskaligt med tjejer jag tycker väldigt mycket om, de här tjejerna förgyllde min födelsedag förra året och jag hoppas på samma succé igen. Är nog på det klara vad det ska bli för efterätt, men maten är fortfarande inte spikad. Därför inspirationssurfar jag lite på en av mina favvosajter, MarthaStewart.com, där jag även hittade den fina bilden. Jag vill bjuda på något smarrigt som är lätt att fixa. Lite bubbel i glasen, en fin dukning och tjusig klänning sen är det party!

4 tankar på “Partyplanning”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.