Hej födelsedagsvecka!

Fina, fina Ebbot i lördags hemma hos Mamma o Pappa.

Första veckan i april och inte vilken vecka som helst, på fredag fyller jag år! Ni som hängt med ett tag vet att jag är barnsligt förtjust i att fira min födelsedag. Jag älskar pirret i magen, den extra goda maten, att bli uppvaktad på sängen, tårta, paket och lyckorus! På självaste dagen kommer mina föräldrar och min syster hit, vet inte vad vi ska äta – mamma o pappa ska fixa och jag får önska, bra upplägg tycker jag som just nu har fullt upp med att bolla två små barn. På lördag kommer några väninnor hit på middag och jag ska försöka få till något smaskigt. Härligt att fira i dagarna två, även om jag inte fyller jämt. Jag blir 28 år, en härlig siffra – herregud jag börjar ju bli vuxen. Än så länge har jag varken bestämt meny eller outfit, men jag ska nog klura ut något bra. Imorgon ska jag till frisören och bli födelsedagsfin i håret i alla fall -nice!

8 tankar på “Hej födelsedagsvecka!”

 1. Grattis i förskott! =)
  Jag hade min födelsedag i lördags, gillar oxå att fylla år…mest för att man får mysa med nära och kära! =)

 2. Vad lik Maja han börjar bli! (eller är det bara jag som fått för mig det?) Riktig liten sötis!

  Grattis i förskott, jag lär ju ha glömt tills dess.. hoppas din dag blir fantastisk!

  Och tack för SMS! Vi har haft det lite hektiskt men nu börjar livet bli liv igen. Kram!

 3. Jessica: Tack! bebisgos är sjukt mysigt!
  Madelene: Tack o grattis i efterskott.
  Sara: Vad kul! Han är också väldigt lik sin storasyster när hon var lika gammal.
  Vickan: Hihi, nu har vi varsin av varje sort.
  Johanna: De är otroligt lika! Tack tack, o skönt att ni börjar landa lite.
  Isabelle: Tack!

 4. Men ÅH vad han är lik sin vackra syster!! Och jag tycker nog att det ser ut att finnas en rejäl portion bus i de där ögonen redan nu… härligt! 🙂

  Ha en fin födelsedag imorgon!
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.