Breathe

Ah, nu är det lättare att andas härhemma. Har ägnat morgonen och förmiddagen åt att plocka undan, torka av och damsuga. Efter en harmonisk morgon där jag hann med tvätt, disk och renbäddning innan dagislämning njuter jag nu av lite egentid med datorn och en kopp kaffe i soffan.

Bara för att jag skrev om Ebbots sovrutiner igår har han hittat på nya idag. Det var mycket mat även i natt, men det var mer strukturerat och han somnade lättare om mellan matningarna. Tjugo i sju vaknade jag över att han låg och plirade och gjorde sitt nya ljud, första ljudet som inte innebär att han är ledsen/hungrig/arg utan är nöjd med livet. Han var supermysig och klarvaken. Vi gick upp och fixade frukost och runt halv åtta somnade han på mig, sedan sov han ända tills det var dags att gå till dagis! Nu verkar han inte riktigt komma till ro, han är nog hungrig, gotta go.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.