Sköna söndag

Vi matchade visst hela familjen idag med navy/vitt och randigt. Majas kläder är från Lindex och min klänning kommer från H&M.

Mums med pannkakor och stort plus i kanten för barnanpassade matställen – på cafét finns både barnmeny, lekhörna, mängder med barnstolar och gott om plats för barnvagnar. Att de har urgod mat som är fräsch och gjord från grunden gör stället ännu bättre.

Vi har en riktigt soft söndag här hemma. Nyss hemkomna efter lunh och shopping. Favvocafét fick sig ett besök igen. Pankisar till lillan, latte och salld till mamman, kaffe och bakpotatis till pappan och bulle till efterätt. Är dock redan hungrig igen, det känns som Ebbot suger ut allt jag äter när han ammar så snart blir det mellis. Köpte färska jordgubbar på ica igår så jag får nog ihop något smarrigt.

Jag och Maja passade på att smita in på H&M en snabbis. Där blev det fleecebyxor att ha under vindstället (från förra året som fortfarande passar thank god) så nu är hon laddad för utelek. Fyndade nämligen gummistövlar igår så nu har hon en komplett yttergarderob till våren, så skönt. Hittade även nyttigheter som underkläder och mössa. Hon har 110 nu (110/116 i dubbelstorlek, men då blir det väldigt stort) så jag hoppas hon kan ha sina kläder ett tag framöver.

3 tankar på “Sköna söndag”

  1. Fina ni är! ♥ Du pratade om att skaffa babysitter förresten… Sam använder ju inte sin längre så vill du ha den så får du den gärna. Kanske kan ses nåt i veckan som kommer? 🙂

  2. lite nyfiken på var detta café ligger? i farsta? var där i helgen men hittade inget bra café så tipsa gärna 🙂

  3. Jenny: Tack!
    Sara: Det ligger i farsta c. När du kommer in genom ingången närmast tunnelbanan är det en trappa upp, granne med H&M och Jack & Jones. Sen finns även Waynes och nya Espresso House som jag också gillar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.