Just nu

Jag och Ebs är nästan nyss hemkomna från en handlingstrip med mamma. Kyl och skafferi ekade tomt och det var dags för påfyllning. Vi trotsade det faktum att det var löningshelg och tog med oss det stora tålamodet. Innan handlingen laddade vi upp med mat. Ebbot i bilen där han fick mjölk och jag och mamma på trevliga Melanders fisk. Supermysigt att bli bjuden på lördagslunch sådär, god sådan i trevliga lokaler. Nu är vi som sagt hemma och tar igen oss lite. Maja är på äventyr med sin pappa så det är knäpptyst här hemma. Jag passar på att vilar lite och hoppas att det ska finnas tid för ett skumbad lite senare. Det är min hideaway just nu, en timme i badet med en bra tidninig och något kallt att dricka gör underverk. Annars sitter vi ju nästan ihop jag och lillkillen. Han ligger gärna i knät, äter som en häst mest hela tiden och vill ha uppmärksamhet. Det är oerhört mysigt men jag behöver ju precis som alla andra lite tid för mig själv. Just nu är det bad, men om några månader kan jag säkert hitta på lite större utflykter utan barnen. Men för tillfället lever vi ju i vår symbiosbubbla jag och min son och det har verkligen sin tjusinig det med så jag har inte särskillt bråttom ut. Ebbot blev föresten sex veckor igår, nu förstår jag vad alla andragångsmammor säger, att det går sååå snabbt med tvåan. Hänger knappt med. När jag tänkter på tiden som rusar på uppskattar jag den här perioden ännu mer. Bebistiden är något alldeles speciellt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.