Longing for spring

T-shirt, tröja och jeanskjol från Lindex.

Jag planerar som bekant Majas vårgarderob för fulla muggar. Idag blev det lite påfyllning från Lindex. Maja är inte särskillt förtjust i jeans eller byxor överhuvudtaget. Leggings och kjol eller klänning är mer hennes melodi. Inte mig emot, jag tycker att det är både fint och praktiskt. Plaggen är mjuka och sköna för lek inomhus och det blir inte lika knöligt under overall/överdragsbyxor som det lätt blir med pösiga byxor. I år satsar vi på preppy, marin stil till lillan. Det är fräscht och lättkombinerat. En del plagg i garderoben funkar fortfarande men det mesta är för smått. Det är dyrt att köpa en helt ny garderob så jag försöker köpa plagg som går att kombinera i oändlighet. Tröjor, koftor, blusar, kjolar, leggings, klännigar ska alla funka ihop. Självklart kommer inte allt att matcha med allt, men tanken är att jag lätt ska få ihop fina outfits på morgonen – jag är känslig för udda och felmatchat. Kanske tycks larvigt, men har man ett klädintresse så har man.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.