Mammafavvisar i neccessären

Att vara bebismamma innebär inte bara oändligt mycket kärlek. Det innebär också att sömnen blir upphackad mellan nattamningarna och jag är ständigt ytterst ansvarig för det lilla livet som är beroende av mig för att överleva. Det gör att huden lätt blir lite glåmig och ringarna under ögonen blir någon nyans mörkare. Jag försöker komma ihåg att ta hand om mig själv och min kropp. Ger den god och näringsrik mat, träffar människor som ger mig energi och ser till att vila mellan varven. Jag har också hittat tre favoriter som gör min mammahud lite piggare och fräschare. Det är små dyrgripar men jag tycker att resultatet är väl värt pengarna.

Varje dag smörjer jag in mig med Diors sköna Hydra Life Pro-youth Extreme Creme, den är perfekt för min torra vinterhud. Så skön att använda och lätt att inte ta för mycket med hjälp av den lilla spatteln som följer med. När jag ska vara extra fin börjar jag min makeupprossedur med att grunda med Diors Crystal Nude Naturel Matte Skin Perfecter som slätar ut och mattar huden innan jag lägger på min vanliga foundation. Den här produkten ger verkligen porslinshy, så häftigt! När jag ska lyxbada tar jag gärna sällskap av Decléors Harmonie Calm ansiktsmask, den doftar ljuvligt och gör min hud babylen. Jag har länge letat efter de perfekta ansiktisprodukterna för mig och jag är så glad att jag nog äntligen har hittat rätt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.