Status

Tack o lov har stockningen släppt och därmed är febern försvunnen helt. Så skönt! Jag blev så glad och pigg så jag passade på att ta en promenad med Ebbot i vagnen i solskenet efter frukost. Perfekt att få lite frisk luft. Jag ska verkligen försöka komma iväg varje dag när vi inte har något annat inplanerat. Jag lämnar ju Maja på dagis klockan nio så jag har verkligen ingen ursäkt att inte komma iväg efter det, en timme i alla fall. Annars är jag duktig på att komma på ursäkter för att vara inne och lata mig 🙂 Men nu går vi ju mot vår och förhoppningsvis kommer jag att längta ut när jag vaknar på morgonen.

Morgondagen spenderades dock inomhus. Jag och Ebbot hade det så tyst och lungt här hemma. Han sov gott mellan varven, jag lade ned honom i hans korg när han somnat på mig efter en matstund och där sov han i över tre timmar. Jag tog det lungt och kurerade mig med god fruktsallad på färska jordgubbar, mango, päron och vindruvor. Behöver mycket mat nu när jag ammar, därför har jag handlat hem massa gott att äta till mellis. Så nu har jag en massa nyttigheter här hemma att stoppa i mig så att jag inte äter (lika mycket) fika och choklad.

2 tankar på “Status”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.