Semmel och ”tjejerna bestämmer”-dagen

Idag bestämmer tjejerna, deklarerade Maja när hon kom hem från dagis för en stund sedan. Internationella kvinnodagen är nog lite knepig att förstå för en treåring som inte har koll (som tur är) på att det ibland kan vara skillnad på könen. Så vi låter uttalandet bero. Vi firar i alla fall kvinnornas dag med att äta semlor eftersom det även är fettisdag – om det är någon som mot all förmodan har missat det :-)?

Godsakerna är inhandlade, de ska vi njuta av efter middagen. I centrum stog en semmelbagare och gjorde dem live, så jag hade tur nog att kunna beställa bullar utan mandelmassa – som jag absolut inte gillar. Ebbot firar förstås dagen med sin fina semmelbody.

Härhemma pågår after dagis. Maja leker i sitt rum, jag kikar på Project Runway, T fejjar och Ebbot har vakentid o sprattlar brevid mig i soffan. Mysigt!

2 tankar på “Semmel och ”tjejerna bestämmer”-dagen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.