Min blivande vårkompis

Den här godbiten fick jag av min kille förra veckan. Väskan från Rules by Mary/Accessora kommer nog bli en vårfavorit.

Efter en lugn helg med mjölkstockning – aj aj aj – och feber är jag idag fit for fight. Var riktigt orolig där ett tag, nu har jag lärt mig en läxa och varma kläder och bröstvärmare från Apoteket är numera obligatoriskt när jag går ut. Det blir inge mer liggamning på ett tag heller, jag riktigt känner att Ebbot får helt fel tag då. Så idag blev det många lager på när jag begav mig iväg på mitt första egna äventyr med Ebbot (T och jag hade sällskap in till stan där vi hade lunchdates med vänner på olika håll, hemvägen fixade jag själv). Jag åkte till min kollega H som blev mamma i juni förra året. Där hann vi catcha upp, beundra varandras pojkar (oj, vad alla verkar få pojkar nu för tiden?), jag blev bjuden på god lunch och Ebbot var nöjd hela tiden (förutom när han blev bytt på, då blir han alltid lite upprörd). Skönt att träffa en kompis och babbla lite – nu ska resten av veckan njutas med T innan han börjar jobba igen på måndag.

1 tanke på “Min blivande vårkompis”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.