God morgon torsdag

Kikar in och bjuder på en bild där Ebbot faktiskt tittar. Han sover förstås fortfarande mestadelen av dygnet, men vakentillfällena blir redan fler och längre. Kul tycker vi andra som får titta på hans vackra ögon. Han ligger mest och plirar, lyssnar efter storasyster och kollar efter lampor som är favoriten just nu.

Idag har sol utlovats (även om den just nu lyser med sin frånvaro) och vi ska försöka komma iväg på en liten prommis. Ebbot älskar sin vagn – vilket gör mig överlycklig eftersom jag också är väldigt förtjust i den – och somnar så fort vi lägger ner honom där, sedan kan han sussa skönt i uppemot fyra timmar.

Igår invigde vi hans nya body med semlor som hans pappa valt åt honom på Lindex. En riktig liten godbit blev han och tröjan passar ju perfekt på tisdag då det är semmeldag!

6 tankar på “God morgon torsdag”

  1. Vilken liten goding har är!

    Vår Ellie hatade vagn & babyskydd, så det ver inga direkt mysiga promenader eller bilturer med henne som bebis. Jag är lite rädd att det kommer bli likadant med vår kommande ;). Men nu fick jag lite hopp om att det kanske t o m kan bli långa vilostunder i t ex vagnen. Det är vad jag önskar mest, efter ett friskt barn såklart! Nu är det mental förberedelse de sista 6 veckorna innan det är dax för nedsläpp!

    Kul att du är tillbaka på bloggen efter en tyst vecka!
    kram

  2. Åh sötskrutt! Semlabodyn är för söt- har sett en kanelbullebody åxå 🙂 Roliga kläder det finns! Hoppas ni får en skön och bra söndag! Här har vi anpassat oss bra att bli 4 ( storasyster är 3 år och lillfia är 6 veckor nu )- varje dag vi får hela familjen är värdefull för anpasnsingen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.