Tillbaka!

Åh vad ilsk jag har varit på mitt internet som helt slutade fungera förra veckan. Mycket irriterande när man har massor som man vill blogga om. Besökte min trebutik igår och gick därifrån med ett nytt modem och snabbare nät, tack för det!

Nåväl, livet med fyra i familjen tuffar på. Maja tycker nog fortfarande att det är ganska jobbigt, lillebror behöver ju mig ganska mycket och hon är inte van med att jag inte kan bära henne. Jag tror att det hade gått bra om det bara var lillebror, men förra veckan fick hon också sina glasögon (hon skelar och har brytningsfel) så det är lite mycket just nu. Men vi gör vårt bästa och får helt enkelt ge det lite tid. Hon är dock väldigt duktig med att ha dem på och hon vill mer än gärna pussa på lillebror (vilket hon tyvärr inte kan göra just nu eftersom hon är lite förkyld och RS-viruset härjar som värst). Inte lätt att hantera allt för en treåring. Som tur är har vi ju pappa T hemma så han fixar med Maja när jag inte räcker till.

I övrigt går det finfint. Maja är på dagis mellan 9 och 15, vilket vi märker att hon mår så bra av att få vara bara Maja och leka med sina kompisar. Sedan kör vi myseftermiddag när hon kommer hem och äter gemensam familjemiddag vid sexsnåret, det händer ju aldrig annars så det känns så lyxigt. När Maja röjer på dagis bebisbondar vi här hemma. Myser med luncher i centrum, lite shopping, 24-boxen och fika!

Ebbot är nog världens snällaste bebis. Sover och äter. Däremellan är han vaken korta stunder. Då ligger han mest och tittar med stora blå ögon. De enda gångerna han blir arg är när han blir bytt på (mycket arg) och inte får mat tillräckligt snabbt (lite arg). Annars hänger han mest med. Sover bra på nätterna också, även om han vaknar för mat några gånger per natt.

Jag och mina älskade barn. Tänk att jag får äran att vara er mamma varje dag!

4 tankar på “Tillbaka!”

 1. Nämen GRATTIS med tillökning i familjen <3

  Det var verkligen en överraskning för en som tittar in typ varje skott år….

  Miljoner Kramar & njut den underbara tiden

 2. Jättefina barn :-)!! När jag var liten så försökte jag fejka en synundersökning för att få glasögon..Supertuffa på Maja :-)!!

 3. Å när jag der dig hålla honom kommer alla minnen tillbaka, hur lätta och lealösa dom är första tiden, jag tänkte det med båda mina att herregud dom väger ju ingen ting.
  Så underbart att få ett litet mirakel.
  Ha en fin söndags kväll

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.